Továbbra is Molnár Zoltán a Magyar Edzők Társaságának elnöke
2019. november 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Edzők Társasága miután a 2015. decemberében megválasztott elnök, Molnár Zoltán, az alelnökök, az elnökség és a Felügyelő Bizottság mandátuma lejárt.

A leköszönő elnökség nevében Molnár Zoltán tájékoztatta a tagságot az elmúlt négy év munkájáról, eredményeiről. Az elmúlt négy év jelentős változást hozott a Társaság életében, elsősorban az állami sportvezetéstől kapott feladatoknak és anyagi támogatásnak köszönhetően. a Magyar Edzők Társasága a magyar sport kiemelkedő szakmai szolgáltató szervezetévé vált.

Továbbra is Molnár Zoltán a Magyar Edzők Társaságának elnöke

Molnár Zoltán a MET elnöke (Fotó: JochaPress)

A Jelölő Bizottság elnöke, Mészáros Lajos tett javaslatot az új elnökségre és Felügyelő Bizottságra. A Társaság elnöke, Molnár Zoltán továbbra is élvezi a tagság támogatását, egyhangúlag választották újabb négy évre elnöknek. Alelnökök maradtak Dr. Kemény Dénes, Dr. Mocsai Lajos és Dr. Mészáros János. Az elnökség tagjai: Beliczay Sándor, Kelemen Ildikó, Király István, Kovács Zoltán, Mészáros Lajos, Szalma László és Storcz Botond. A Felügyelő Bizottságot továbbra is Józsa Aliz vezeti. A Bizottság tagjai: Könye Irma és Tóth István.

A megválasztott vezetőknek, szakembereknek a Testnevelési Egyetem nevében is jó munkát kívánunk! 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!