Hírek

Olimpiai bajnokok egymás közt, kötetlenül

Hogyan alkalmazkodik egymáshoz két erős egyéniség? Hogy tudott onnan gólt lőni, ahonnan jószerével nem is lehet? Milyen jelentősége volt a lámpa lekapcsolásának? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk, ha megtekintjük a Magyar Olimpiai Bizottság szurkolói márkája, a Magyarock legújabb YouTube-videóját, amelyben összesen négy vízilabdás olimpiai bajnoki cím szakmáz, beszélget és mókázik: a háromszoros aranyérmes (2000, 2004, 2008) Biros Péter és az egyszeres győztes (2008), nem mellesleg egykoron a Testnevelési Egyetemre járó Varga Dániel.

A jó hangulatú felvételen korábbi közös válogatott meccseik közül „elemeznek” vagy részleteznek néhányat, egyebek mellett szóba kerül az egymáshoz alkalmazkodás kihívása, a viszonyuk a közszerepléshez, no meg a legendás pólócsapat legendás szövetségi kapitányának, Kemény Dénesnek az útmutatása a fiatalabb vízilabdázók számára, akik a Kásás Tamás-, Kiss Gergely- és Benedek Tibor-fémjelezte csodacsapatba nyertek bebocsátást.

Ez a mondás valósággal beleégett Varga Dániel emlékezetébe – és a miénkbe is beleég, ha megtekintjük ezt a nagyszerű videót.

Jó szórakozást!

vízilabda,Magyar Olimpiai Bizottság,Magyarock