Parádés győzelmet arattak a TFSE-MTK kosarasai!
2023. február 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Óriási győzelmet aratott a hétvégén az élvonalbeli bajnokságban a TFSE-MTK női kosárlabdacsapata: 81–75-re legyűrte a tabellán előtte álló Szekszárdot a Városmajorban.

Az izgalmas mérkőzés harmadik negyedét követően két ponttal még a vendégek vezettek, majd az utolsó játékrészében következett a TFSE-henger, Magyar Bianka vezetőedző együttese 23–15-re megnyerte a negyedik negyedet, és azzal együtt a mérkőzést is.

„Eszméletlenül büszke vagyok a csapatra! Nehéz időket éltünk meg, de amit kiemelnék, hogy sohasem adjuk fel. Bármilyen hétvégéről legyen szó, vereség vagy győzelem után, mindig úgy jönnek le edzeni a lányok, hogy mindent beleadnak. Gratulálok minden játékosomnak, és külön köszönöm a szurkolóknak a támogatásukat” – idézte Magyar Bianka meccs utáni nyilatkozatát a hunbasket.hu oldal.

Dúl Panka, 16 pontjával a gárda legjobbjának bizonyult kosarasa pedig így értékelt: „Nehéz heteken vagyunk túl, de mindannyian éreztük, hogy kezd összeállni a játékunk. Fontos volt, hogy mindenki szívvel-lélekkel harcoljon. Egy pillanatra sem adtuk fel, örülök a győzelemnek.”

A TFSE-MTK jelenleg a kilencedik helyen áll a 12 csapatos bajnokságban, és legközelebb február 26-án a tabellán tizedik Szigetszentmiklós otthonában lép parkettra. A 18 órakor kezdődő összecsapáson lesz miért törleszteni, novemberben ugyanis győztek a Városmajorban a szigetszentmiklósiak.

A visszavágásban is reménykedve: hajrá, TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!