Fontos meccsek várnak a TFSE-MTK női kosárcsapatára
2022. március 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Egy hét leforgása alatt három mérkőzést játszik a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő TFSE-MTK, s ezeken eldől, hogy bejut-e a rájátszásba. A 12 csapatos ligában jelenleg a hetedik helyen áll Magyar Bianka vezetőedző együttese, amely az alapszakaszból hátralévő három meccsén a Vasas Akadémiával (8. hely), a Ludovika-FCSM Csatával (6.) és az ELTE BEAC Újbudával (9.) csap össze – mind a háromszor házigazdaként a Városmajorban.

Fontos meccsek várnak a TFSE-MTK női kosárcsapatára

fotó: TFSE-MTK

A rájátszásba az alapszakaszt az 1–8. helyen záró csapatok jutnak be, és annyira szoros a versenyfutás a playoffért, hogy jószerével minden percnek, minden dobásnak óriási a jelentősége. A TFSE-MTK március 5-én 18 órától játszik a Vasassal, 9-én 19 órától a Csatával, 12-én pedig 18 órától a BEAC-cal, és a cél elérése érdekében nagy támogatást nyújthat a szurkolás. A meccsekre ingyenes a belépés (érvényes védettségi igazolvány és maszkviselés kötelező!), a jó hangulatról pedig továbbra is gondoskodik a Jaromír 68 Cseh Sörbisztró, ahol díjmentesen fogyaszthatók a kiváló sörök.

Magyar Bianka irányításával immár a harmadik idényét tapossa az élvonalban a TFSE-MTK: az első évadban elérte a rájátszást, amelyet azonban a pandémia miatt nem lehetett megrendezni, majd az előző kiírásban ugyancsak bejutott a playoffba. Reméljük, hogy az elszánt együttes a szurkolók támogatásával az idén is rájátszásszereplő lesz!

Hajrá, TFSE!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!