Remekeltek a TFSE atlétái
2020. július 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Júliusban elkezdték az idei szabadtéri versenyszezont a TFSE atlétái. Több hétközi viadalon részt vettek, és elsősorban a középtávfutók szerepeltek kiemelkedően. Ebben a rövid írásban az eddigi jó eredményeket összegezzük, Szalma László tanszékvezető gyűjtésében. 

Debrecenben Együd Máté szerezte meg az aranyérmet 800 méteren (1:51.05), a nőknél ugyanebben a számban pedig Ferencz Anna diadalmaskodott (2:08.74). Együd Máté a július 16-i veszprémi versenyen aztán tovább javított eredményén 800 méteren, új egyéni csúcsot futott (1:48.48). Ugyanezen a versenyen Ferencz Anna a harmadik helyen végzett.

Remekeltek a TFSE atlétái (Együd Máté)

Együd Máté remekül kezdte a szabadtéri szezont! 

Az ugró atléták ugyancsak elkezdték a felkészülést. Ekler Luca paravilágbajnok távolugró egyhetes tatai edzőtáborozással élesítette formáját. Az augusztus elején megrendezendő felnőtt magyar bajnokság előtt még két jelentős versenyen, a Honvéd Kupán és a Budapest Openen teljesíthetik az atléták a seregszemle nevezési szintjeit.

A koronavírus-járvány kitörése utáni első itthoni országos bajnokságot a Mátrában rendezték: a hegyi futók 10 kilométeres távján Pelsőczi Attila, a TFSE versenyzője a negyedik helyen végzett.

Remekeltek a TFSE atlétái (Ferencz Anna)

Ferencz Anna a harmadik helye is szép eredmény 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!