Remek ösztöndíj-lehetőséget kínál élsportolóknak a BOM Alapítvány
2023. május 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kifejezetten az olimpia programján szereplő sportágak képviselőinek felkészülését segíti a BOM Alapítvány Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíja. Gyere és szőjük együtt olimpiai álmaidat!

A Budapesti Olimpiai Mozgalom (BOM) Alapítvány Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíját tíz éve alapították. A kezdeményezés célja, hogy támogassa a magyar sportolókat a versenyzés, az olimpiára és a paralimpiára felkészülés, valamint a továbbtanulás, a nyelvtudás- és szakmaszerzés terén. 

A BOM a Magyar Sportért Alapítvány kiemelkedően fontosnak tartja, hogy az országnak megannyi dicsőséget szerző élsportolók az aktív versenyzői évek befejeztével sikeresen lépjenek ki a civil életbe és a munkaerőpiacra.

Ehhez elengedhetetlen, hogy a sport és a versenyzés, valamint az olimpiára és a paralimpiára felkészülés mellett továbbtanuljanak, nyelvtudást és szakmát szerezzenek. Ezért az alapítvány a kimagasló eredményeket elért sportolók részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából működteti a Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogramot, amelyre minden évben pályázatot hirdet.

A szervezet eddig számos jelenlegi, illetve korábbi TF-hallgatót is támogatott, többek között Szőke Alex birkózót, Krizsán Xénia hétpróbázót, Tóth Krisztián cselgáncsozót, Keszthelyi-Nagy Rita vízilabdázót és Ekler Luca paraatlétát. Ha szeretnél te is az ő társaságukba kerülni, jelentkezz a felhívásra!

A következő Berzeviczy Albert Ösztöndíjra november 15-től lehet majd jelentkezni.

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!