Már lehet pályázni a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra
2021. december 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A pályázat lebonyolításáért felelős Tempus Közalapítvány tájékoztatása szerint 2021. november 10-től nyújthatjuk be pályázatunkat a 2022/2023-as tanév ösztöndíjprogramjára.

Már lehet pályázni a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra

A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram a célja a magyar gyökerekkel rendelkező külföldi hallgatók magyar felsőoktatási intézményekben folytatandó tanulmányainak kiemelt támogatása.

Az érdeklődők – magyar vagy angol nyelven – ezen a felületen adhatják le pályamunkáikat. A pályázatok leadásának határideje 2022. január 31., hétfő.

A közalapítvány 2022. január 5-én a Zoomon tart angol nyelvű online tájékoztatót az ösztöndíjprogramról, ahová a hallgatók mellett családtagjaikat és tanáraikat is várják. A belépéshez szükséges link a Tempus Közalapítvány honlapján történő regisztrációt követően lesz elérhető. A szervezők a sikeres regisztráció megerősítése után küldik el a bejelentkezési adatokat.

Az érdeklődők a Slido felületén keresztül, a #175411 kódot használva ezen a linken küldhetik el kérdéseiket előzetesen.

Az ösztöndíj részleteiről a program magyar és angol nyelvű honlapján olvashatunk többet, kérdéseinket pedig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldhetjük el.    

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!