ITTK Proof of Concept pályázat
2020. május 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ha van már olyan ötleted, terméked, szolgáltatásod, ami már csak a piacra jutásra vár, de mindenki hátat fordít; ha szeretnéd kipróbálni magad, de csukott ajtókat találsz mindenhol: akkor az ITTK Neked szól!

ITTK Proof of Concept pályázat

A Proof of Concept Program célja: az EGYETEMI-ÖKO-2019-00012 pályázat keretein belül megalakult Innovációs, Technológia- és Tudástranszfer Központ (a továbbiakban: ITTK) elsődleges célja, hogy a Testnevelési Egyetemen (a továbbiakban: Egyetem) keletkezett innovációs tevékenységet minél szélesebb körben támogassa az Egyetem polgárai körében. Továbbá a keletkezett új technológiákat felkarolja, azok piacra jutását segítse.

Az ITTK szakmai stáb felállításával értékeli az innovációs ötleteket, így támogatva a kutatási eredmények piacra jutását és a piaci igényekhez való alkalmazkodást. Támogatást nyújt továbbá az innovatív termék vagy szolgáltatás értékesítésében, szabadalom bejelentésében, vagy akár egy spin-off, vagy startup cég alapításának előkészítésében.

Jelentkezés időtartama: 2020. május 8-tól 2020. június 22-ig. Jelentkezők köre: a Testnevelési Egyetemmel hallgatói vagy foglalkoztatásra irányuló jogviszonyban álló személyek. Támogatás összege: legfeljebb 1,8 millió Ft (a forrás kimerüléséig). Támogatható projektek száma: 5-15 projekt. A projekt időtartama: legfeljebb 8 hónap.

A projekt kezdő időpontja: 2020. szeptember 1., záró időpontja: 2021. április 30.

A pályázat benyújtására 2020. május 8. és 2020. június 22. között van lehetőség a „Részletes projekt felmérési kérdőív”, „1. számú melléklet pénzügyi terv”, valamint a „2. számú melléklet adatkezelési nyilatkozat” dokumentumok kitöltésével. Kitöltésében segítséget nyújt az ITTK. A pályázat benyújtásának határideje: 2020. június 22., hétfő 24:00.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!