Téli sportok tábor
2020. november 19.Rekreáció Tanszék

Hivatkozva a 7/2020. sz. Rektori rendelkezésre és a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet 14.§-ra, a hagyományosan a 4. K-héten (2020. dec. 7.-11. között) megtartandó Téli sportok tábor gyakorlati részét a 2020-as őszi félévben nem tudjuk megtartani a digitális munkarendű oktatásra való áttérés miatt.

Téli sportok tábor

Kurzusban érintett hallgatók:

  • 41 fő BSc Sportszervező szak, 2. évf. nappali tagozat
  • 50 fő BSc Sportszervező szak, 2. évf. levelező tagozat

A tábor a megváltozott körülmények figyelembevételével az alábbiak szerint teljesíthető.

Aláírás megszerzésének feltétele: 

  • A hallgatók a 2020-as őszi félévben aláírásfeltételt tudnak teljesíteni, melyhez a felkészülés alapját a Téli sportok tábor három sportági moduljának online elméleti előadásai képezik a Microsoft Teams felületén 2020. december 7-én, illetve az E-learning felületre feltöltött tananyagok.
  • Az aláírás megszerzését egy 2020. december 9. szerdáig kitöltendő online teszt eredménye jelenti (min. 60%-os eredmény alapján szerezhető aláírás). A tesztről pontosabb tájékoztatást Neptun-üzenetben kapnak a hallgatók.

2020. dec. 7. hétfő 8.00-13.00 között 3x90 perc elméleti előadás lesz megtartva a Microsoft Teams felületén. Mindhárom előadáson kötelező a részvétel, az online jelenlétről katalógust vezetünk.

  • 8.00-9.30 Jégkorcsolya modul:előadó Dr. Géczi Gábor
  • 9.45-11.15 Sízés modul:előadó Dr. Dosek Ágoston
  • 11.30-13.00 Curling modul:előadó a Curling Szövetség

Online jelenlét az előadásokon:

A Microsoft Teams felületén elkészültek a kurzus összevonások, új Teams csoportok a közös online előadás hallgatás érdekében:

  • Jégkorcsolya előadás 2020. dec. 7.
  • Sízés előadás 2020 dec. 7.
  • Curling előadás 2020 dec. 7.

A három sportági modul csoportjában tudnak a hallgatók csatlakozni az előadásokra. Az előadások a végleges időbeosztás szerint már időzítésre kerültek (scheduled meeting formájában). Ha valaki nem látja a csoportokat, jelezze Nagy Kingának, a tábor szervezőjének a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen a problémát. Ha a Microsoft Teams belépéssel van problémája, akkor Gulis Andrásnak írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Gyakorlati jegy megszerzése:

  • A gyakorlati megvalósítás a 2021. év tavaszi félévében  történik, CV-kurzus felvétellel. A gyakorlatokat az eredeti sportági modulonként (jégkorcsolya / műanyagpályás síelés / curling) az aktuális szabályozásnak megfelelően az 1. K-héten (2021. febr. 1-5.) vagy a 2. K-héten (2021. március 1-5.) valósítjuk meg. Az értékelés alapját sportági modulonként a sportági szakmai vezető határozza meg az elsajátítható kompetenciák függvényében.
  • A gyakorlati helyszínekről és a pontos időpontokról a 2021-es tavaszi félévben tudunk további tájékoztatást adni az aktuális járványhelyzeti szabályozásnak megfelelően, melyről a hallgatók a Neptun-ban értesítést kapnak.

A változtatás jogát a kurzusfelelősök a járványügyi szabályozás módosulása esetén fenntartják. Köszönjük rugalmasságukat.

Kurzusfelelősök: Nagy Kinga (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), Dr. Dosek Ágoston, Dr. Géczi Gábor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!