Legyen részese hazánk legjelentősebb sportinnovációs eseményének!
2019. augusztus 30.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Közeleg a 3. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia! Az idén október 2-án és 3-án immár harmadik alkalommal rendezik meg a Sport és Innováció Nemzetközi Konferenciát, amelynek ezúttal egyetemünk K épülete ad majd otthont.

Fontos tudnivaló a népszerű eseménnyel kapcsolatban, hogy október 1-jén lesz a nemzetközi partnernap, illetve hogy szeptember 20-ig lehet az alapkondíciókkal jelentkezni a rendezvényre, azt követően viszont már csak emelt áron. Az idei konferencia két napján összesen több mint nyolcvan előadást láthatnak és hallhatnak az érdeklődők. 

„Magyar és angol nyelvű workshopjaink és kerekasztal-beszélgetéseink is lesznek – mondta megkeresésünkre dr. Kádár Judit, a Testnevelési Egyetem nemzetközi igazgatója. – Csupa érdekes témával várunk mindenkit, terítéken lesz egyebek mellett a sportpedagógia, a sportpszichológia, az adaptív és inkluzív sportnevelés, a sportesemények szervezése, a sportmarketing, a sportmédia, a sportkommunikáció, az edzésmódszertan, az innovatív termékfejlesztés a sportban, az IT és a sport kapcsolata, vagy éppen a sportjog innovatív sportági tervezése és gyakorlása, sőt az e-sport is.”

Sportinno 2018 Kétnapos konferencia többezer érdeklődő Palkovics László

A 2018-es Sportinnovációs Konferenciára Dr. Palkovics László is elfogadta a Testnevelési Egyetem meghívását  

Ugyancsak fontos része lesz a konferenciának a Testnevelési Egyetem, jelesül az, hogy tudományos, kutatási és analitikai oldalról hogyan segíti és támogatja a vele együttműködő cégeket.

A konferencia fontos célja bemutatni, hogy a Testnevelési Egyetem és megújuló infrastruktúrája, kutatói és szolgáltatásai támogatják céges partnereiket azon törekvéseikben, hogy innovatív fejlesztéseket valósítsanak meg. Nemzetközi és hazai előadók, sportszakemberek, oktatók, döntéshozók ismerkedhetnek meg a legkorszerűbb technológiai, módszertani fejlesztésekkel és vitathatják meg nézeteiket.

Sportinno 2018 Kétnapos konferencia többezer érdeklődő közönség

A konferenciáról bővebb információért lépjen kapcsolatba a szervezőkkel az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen (az email tárgya: „sportinno” legyen).

További infromációk itt olvashatók.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!