Sporttáplálkozás ízekre szedve - kerekasztal-beszélgetés a TF Könyvtár és Levéltárban 
2024. november 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2024. november 26-án, kedden 15.30 és 16.30 óra között a Könyvtár és Levéltár Sport Olvasótermében Sporttáplálkozás ízekre szedve című rendezvényre hívnak és várnak a szervezők minden hallgatót, oktatót és kollégát.

Kerekasztal-beszélgetés az Időt kérek előadás-sorozat következő állomásaként, a táplálkozás tudományának jeles képviselőivel. 

Melyek a legújabb irányelvek és eredmények e területen?  Mit együnk edzés előtt, alatt és után? Testösszetétel és izomtömeg-növelés, hidratáció és dehidratáció. Regeneráció és immunerősítés. Az étrend-kiegészítők biztonságos és helyes használata. Ilyen és ehhez hasonló érdekes kérdésekre válaszolnak az egészségmegőrzés és a teljesítményfokozás szakemberei.  

A Sport-táplálkozástudományi Központ 2017 októberétől folytat innovatív oktatási módszerek bevonásával igen magas szintű munkát az egyetem berkein belül. Oldalukon is szerepel központjuk jelmondata: "Táplálkozásodat egészségessé és sportossá tesszük" 

Meghívott előadóink a Sport-táplálkozástudományi Központ munkatársai, egyúttal a kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

  • Dr. Szilágyi-Utczás Margita, központigazgató, laboratóriumvezető, biomérnök, egészségügyi mérnök
  • Shenker-Horváth Kinga, vezető dietetikus, táplálkozástudományi-szakember MSc, sportdietetikus, wakeboard edző
  • Jenes-Kis Virág, dietetikus, táplálkozástudományi szakember MSc, sportspecifikus dietetikai szakember
  • Benda-Szakszon Flóra, dietetikus, sportspecifikus dietetikai szakember

Részvételi szándékodat az alábbi űrlap kitöltésével jelezd! A jelentkezés határideje: 2024. november 25. 14 óra.

2025. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!