2024. november 26-án, kedden 15.30 és 16.30 óra között a Könyvtár és Levéltár Sport Olvasótermében Sporttáplálkozás ízekre szedve című rendezvényre hívnak és várnak a szervezők minden hallgatót, oktatót és kollégát.
Kerekasztal-beszélgetés az Időt kérek előadás-sorozat következő állomásaként, a táplálkozás tudományának jeles képviselőivel.
Melyek a legújabb irányelvek és eredmények e területen? Mit együnk edzés előtt, alatt és után? Testösszetétel és izomtömeg-növelés, hidratáció és dehidratáció. Regeneráció és immunerősítés. Az étrend-kiegészítők biztonságos és helyes használata. Ilyen és ehhez hasonló érdekes kérdésekre válaszolnak az egészségmegőrzés és a teljesítményfokozás szakemberei.
A Sport-táplálkozástudományi Központ 2017 októberétől folytat innovatív oktatási módszerek bevonásával igen magas szintű munkát az egyetem berkein belül. Oldalukon is szerepel központjuk jelmondata: "Táplálkozásodat egészségessé és sportossá tesszük"
Meghívott előadóink a Sport-táplálkozástudományi Központ munkatársai, egyúttal a kerekasztal-beszélgetés résztvevői:
- Dr. Szilágyi-Utczás Margita, központigazgató, laboratóriumvezető, biomérnök, egészségügyi mérnök
- Shenker-Horváth Kinga, vezető dietetikus, táplálkozástudományi-szakember MSc, sportdietetikus, wakeboard edző
- Jenes-Kis Virág, dietetikus, táplálkozástudományi szakember MSc, sportspecifikus dietetikai szakember
- Benda-Szakszon Flóra, dietetikus, sportspecifikus dietetikai szakember
Részvételi szándékodat az alábbi űrlap kitöltésével jelezd! A jelentkezés határideje: 2024. november 25. 14 óra.
- Hírek
- Büszkeségeink
- Hallgatói hírek
- Tudományos hírek
- TDK hírek
- Pályázati hírek
- TFSE hírek
- Archívum
- Eseménynaptár
Archívum
-
2025
-
2024
-
2023
-
2022
-
2021
-
2020
-
2019
-
2018
-
2017
-
2016
-
2015
-
2014
-
2013
-
2012
-
2011
-
2010
-
2009
-
2008
-
2007
-
2006
-
2005
-
2004
-
2003
-
2002
-
2001