Hála és köszönet, önkéntesnek lenni jó!
2024. június 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ezúton is szeretnénk kifejezni hálánkat és őszinte köszönetünket a 40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság sikeres lebonyolításában segítő önkénteseknek. Az esemény nem lehetett volna ilyen magas színvonalú a TF Önkéntes és Fenntarthatósági Iroda önkénteseinek áldozatos munkája nélkül.

Magyarország ismét méltó házigazdája volt egy rangos eseménynek. A sikeres önkéntestoborzást követően 300 önkéntes játszott kulcsszerepet a 40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság zökkenőmentes lebonyolításában. Az önkéntesek 15 területen segítették a szervezőbizottság munkáját. Sok-sok egyéb feladat mellett kísérték a sportolókat, fogadták az érkező buszokat, tájékoztatták a nézőket, felügyelték az edző és melegítő területeket. Az Önkéntes és Fenntarthatósági iroda munkatársai  10 tapasztalt önkéntes koordinátorral kiváló csapatot alkottak. Az önkéntesek közreműködésének is köszönhetően nemcsak a versenyzőknek és a nézőknek volt részük felejthetetlen élményekben, hanem az önkéntesek is büszkén mondhatják el, hogy hozzájárultak egy csodálatos sportesemény sikeres lebonyolításához. Az odaadó együttműködést és a közös élmény hangulatát mi sem fémjelzi jobban, mint a magyar válogatottal és a szervező bizottság tagjaival készült közös fénykép, amely mindenki számára örök emlék marad.

Bízunk benne, hogy az önkéntesek kellemes tapasztalatokkal térhettek haza, és reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk aktív részvételükre.

… mert, mint tudjuk, MINDENKI LEHET ÖNKÉNTES!

Hála és köszönet önkéntesnek lenni jó 1

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!