Újabb TF-es sikerek a MEFOB-on
2024. május 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Aerobikban és terep-akadályfutásban arany-, míg vívásban TF-es bronzéremnek örülhettünk az áprilisi egyetemi és főiskolai bajnokságon (MEFOB).

A MEFOB Feszt előtt áprilisban több sportágban is rendeztek egyetemi országos bajnokságot (MEFOB), amelyen hallgatóink remekül versenyeztek.

Április 20-án hatodik alkalommal tartotta meg a MATE Testnevelési és Sport Intézet és a MATE a Cross Run elnevezésű terepakadályfutó-versenyt és egyetemi bajnokságot (MEFOB). A hölgyek mezőnyében Pál Lili Eszter, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) hallgatója ért célba a legjobb időeredménnyel, így övé lett az aranyérem.

Az idei vívó MEFOB-on – amelynek április 27-én és 27-án a Tapolca Vívóklub volt a házigazdája – férfi párbajtőrcsapatunk a harmadik helyen végzett.

Április 28-án rendezték meg Budapesten a Folyondár Sportcentrumban az idei aerobik MEFOB-ot, amelyen az aerostep kategóriában a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem csapata lett az első. A csapat tagjai: Barna Dorina, Benkő Dóra, Gaál Bianka, Meszleny Cecília.

Fotó, forrás: MEFS

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!