Újra ülésezett a TF Masters Club
2024. április 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Március utolsó napjaiban ismét üdvözölték egymást a TF Masters Club tagjai a Róma teremben.

Tavaly novemberben a Tanárképző Intézet főigazgatója, prof. dr. Tóth László igazgató tartott érdekfeszítő előadást a klubban. A prezentáció olyan mély nyomokat hagyott a hallgatóságban, hogy a jelenlévők hosszasan „bombázták” tanár urat kérdéseikkel és aggályaikkal.

Tóth László most ismét ellátogatott a Masters Clubba, hogy részletesebb tájékoztatást adjon új szakjainkról és hátterükről. Az előadás után újfent sokan tettek fel kérdéseiket, illetve mondták el aggodalmaikat a rövid ciklusú testnevelőtanár-képzéssel kapcsolatban.

A hallgatóság ezután dr. Nemes András rövid múltidéző videóját tekintette meg. A már eltávozott kollégák képei láttán sokan elmerengtek, de a vidámabb részeknél nagyokat mosolyogtak saját vagy társaik „fiatalkori” felvételei láttán.

ujra ülésezett a TF Masters Club 1

Csaba László tanár úr elhozta és bemutatta a tavaly beígért és elkészült bronz fejszobrot, amelyet egy Ausztráliában élő korábbi hallgatónk készített és adományozott az Úszás és Vizi Sportok Tanszékének, így emlékezve dr. Arold Imre volt tanszékvezetőre.

Az aktuális születésnaposokat dr. habil. Gál Andrea és Mikolovics Zsuzsa köszöntötte, majd a tagok átmentek a rektori ebédlőbe, ahol vacsora mellett folytatták korábban megkezdett beszélgetéseiket.

Dr. Sebestyén László sajátos „születésnapi köszöntőt” kezdeményezett, amely Mocsai Lajos elnök úr 70. születésnapjára készült: egy emléklapot nyújtott át, amelyre a résztvevők egy-egy rövid jókívánságukat és nevüket írták rá. Elnök úr – más elfoglaltsága miatt – nem tudott részt venni az eseményen, így ezt az „ajándékot” később adják át neki.

A tagok áldott, békés húsvétot kívánva indultak haza.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!