Ülésezett a Szenátus, középpontban a bizottságok beszámolói
2024. március 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Számos fontos kérdésben hozott döntést március 27-i tanácskozásán az egyetem legfőbb döntéshozói testülete. Többek között meghallgatta és elfogadta több fontos bizottság beszámolóját a tavalyi évről.

Március 27-én, szerdán az egyetem Róma-termében tartotta soros ülését a Szenátus, amely összesen 12 napirendi pontot tárgyalt, közöttük számos bizottsági beszámolót. A jelenlévőket először dr. Vigh Roland jogi igazgató tájékoztatta röviden arról, hogy végrehajtották az előző ülésen hozott három határozatot 

Utána a Pszichológia és Sportpszichológia Tanszék tanszékvezetői pályázatának rangsorolásáról döntöttek a résztvevők. Ennek értelmében a jövőben dr. Resperger Viktória Annamária töltheti be a pozíciót.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rektora, Sterbenz Tamás javaslatára további három évvel meghosszabbították prof. dr. Koller Ákos professzor emeritusi címével járó juttatásának folyósítását. A Szenátus döntése értelmében Magay Andrea rektori hivatalvezetőt 2026. június 30-ig a Tankönyv- és Jegyzetbizottság tagjává választották. A jelenlévők megtárgyalták és elfogadták az új, egységes szerkezetű Fogyatékosságügyi Szabályzatot, amelyet a tf.hu-n tesznek majd közzé.

Ulésezett a Szenátus középpontban a bizottságok beszámolói 1

Az egybegyűltek meghallgatták és elfogadták többek között a Doktori Tanács, a Doktori Iskola, a Felülbírálati Bizottság, a Fogyatékosságügyi Bizottság, a Kreditátviteli Bizottság, a Kutatásetikai Bizottság, a Nemzetközi Bizottság, a Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság, a Tankönyv- és Jegyzetbizottság, a Tanulmányi- és Vizsgabizottság, a TDK Bizottság és a TF Gyakorló Sportiskolai Általános Iskola és Gimnázium, a TFSE 2023. évi beszámolóját.

Az ülés zárásaként Sterbenz Tamás tájékoztatta a Szenátus tagjait a 2023-as év teljesítményértékelés főbb tapasztalatairól.

Fotó: Vidor Gergely

Címkék: szenátus,ülés
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!