Evezős nap a TF-en!
2024. március 1.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Március 7-én evezősök veszik birtokukba a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem auláját, ahová várunk minden sportkedvelő érdeklődőt.

Evezz te is, próbáld ki az ergométert, és tudj meg többet az evezés csodálatos világáról, valamint a közelgő szegedi evezős Európa-bajnokságról! Az evezősnapra március 7-én, csütörtökön 10.30 és 15 óra között kerül sor a TF aulájában.

Ezenfelül sportszervező és sportmenedzser szakos hallgatóink szakmai gyakorlat órájuk keretében evezésről szóló előadáson vehetnek részt 11.30 és 13.00 között, amelyre másokat is szeretettel várunk.

Vendégeink:

Cseh Ottó, a Magyar Evezős Szövetség elnöke; a Masped Zrt., és a Budapesti Szabadkikötő vezérigazgatója

Szántó Éva, a World Rowing végrehajtó bizottságának és az European Rowing elnökségének tagja, az evezős európa-bajnokság szervező bizottságának elnöke

Az evezős Európa-bajnokság és kontinentális olimpiai és paralimpiai kvalifikációs regattát Szegeden rendezik 2024. április 25.és 28. között.

Amennyiben szeretnél önkéntesként dolgozni a szegedi kontinenstornán, írj erre az e-mail-címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Evezős nap a TF en 1

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!