Zsivóczky Attilát, a TF oktatóját választották a hónap utánpótlásedzőjének
2024. február 23.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A hónap utánpótlástrénere januári díját vehette át a TF Atlétika Tanszékének tanára, Zsivóczky Attila atlétaedző.

Ünnepélyes keretek között, a Magyar Sport Házában adták át „A hónap utánpótlásedzője” januári díját az alapító Magyar Edzők Társasága, az utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria képviselői – írja az utapotlassport.hu.

A legjobb utánpótlástrénernek járó elismerést immáron harmadik éve adják át az arra méltó szakembereknek. Idén januárban Zsivóczky Attila atlétaedzőnek, a TF Atlétika Tanszéke tanárának, Bedő Botond jégkorong- és Lakatos Tamás rövid pályás gyorskorcsolyedzővel kellett „megküzdenie” a címért. A díjat odaítélő kuratórium döntése alapján a januári elismerést – és az azzal járó 250 ezer forintot – a Budapesti Honvéd atlétikai szakosztályának 46 éves szakmai vezetője, edzője vehette át.

Zsivóczky Attila világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes, magyar csúcstartó többpróbázó volt, és még aktív éveiben, 2012 októberében kezdett edzősködni jelenlegi klubjában.

Az ő szakmai irányítása mellett végzi a munkát a 2023-as budapesti világbajnokságon is részt vett magasugró, Fekete Fédra vagy a szintén az elmúlt évben az U23-as Európa-bajnokságon a magyar színeket képviselt többpróbázó, Gálpál Zsombor és Szűcs Szabina is.

Kitüntetéséhez szívből gratulálunk!

Fotó: utánpótlássport.hu

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!