Egészség, kényelem, széles kínálat – megnyit a TF új büféje
2024. február 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Február 26-tól a népszerű Pepper House üzemelteti a büfészolgáltatást a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem új, Csörsz utcai tömbjében, a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Megnyit a TF büféje! Február 26-tól a hazai cégeknél rendkívül népszerű, többek között a Magyar Államkincstárnál is kihelyezett egységet működtető Pepper House felel a büfészolgáltatásért intézményünkben. A több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal felvértezett cég profilja között szerepelnek a rendezvények, valamint az üzemi étkeztetések, biztosak lehetünk benne, hogy a TF-en dolgozók és tanulók megtalálják az igényüknek megfelelő ételeket, bőséges lesz a kínálat. 

„A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban és a Semmelweis iskolákban is üzemeltetünk egységet, e két területet úgymond összekapcsolva fedeztük fel a TF-et, amelyet szeretnénk a lehető legjobban kiszolgálni – mondta megkeresésünkre Batka Miklós, a Pepper House Kft. ügyvezetője. – Az egészséges táplálkozásra fókuszálva többek között pohárkrémekkel, diabetikus süteményekkel, teljes kiőrlésű vagy éppen vegán termékekkel várunk mindenkit, s természetesen csokoládé, hot-dog és melegszendvics is szerepel kínálatunkban.Hétfőtől szombatig reggel 7:30-tól este 7 óráig tartunk nyitva a szorgalmi időszakban, de az biztos, hogy ha például vasárnap lesz sportesemény, ahhoz alkalmazkodva kinyit a büfénk. S külön felhívom a figyelmet az ötletládánkra, amelybe bárki bedobhatja egy papírra leírva igényét, azt, hogy mit fogyasztana szívesen, mi pedig ezeket az igényeket összegezve és felmérve alakítjuk, formáljuk kínálatunkat.” Pepper House Catering

Batka Miklós hozzátette: úgynevezett belső VIP-kártya igénylésére is lehetőség nyílik a dolgozók és tanulók részére, ami egyedi, számukra kialakított kedvezményrendszert biztosít.

Az elektronikusan nyilvántartott kártyán lévő összeg szabadon felhasználható a büfében.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!