Várja a határon túli fiatalok jelentkezését a külföldön is egyre népszerűbb TF
2024. február 1.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A jövőre századik születésnapját ünneplő Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, vagy ahogyan sokan ismerik, a TF nemcsak széles kurzuskínálattal és változatos sportolási lehetőségekkel, hanem európai színvonalú, megújult infrastruktúrával is várja a határon túli fiatalok jelentkezését. Többek között erről és a TF „erejéről” jelent meg cikk a szlovákiai Új Szó hasábján.

„Várja a határon túli fiatalok jelentkezését a külföldön is egyre népszerűbb TF” címmel terjedelmes interjút jelentetett meg az Új Szó, Szlovákia egyetlen magyar nyelvű napilapja, illetve hírportálja.

A riportan a TF általános rektorhelyettesét, dr. Ökrös Csabát kérdezték többek között azzal kapcsolatban, miért lehet vonzó az egyetem a határon túli, egyetemi felvételi előtt álló, magyar ajkú fiatalok számára, milyen magyar és angol nyelvű képzéseket kínál a TF, melyek a legnépszerűbb programok az egyetemen, mekkora eséllyel helyezkednek el a nálunk végzett, friss diplomások, illetve a tanulás mellett mi mindent kínál egyetemünk a hozzánk jelentkezőknek.

Az interjút itt olvashátjátok.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!