Töretlen érdeklődés a TF iránt az Educatión
2024. január 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nyereményjátékkal, versenyekkel, szóróajándékokkal és cheerleader-bemutatóval vártuk a látogatókat az Educatión a TF standjánál, ahová szinte megállás nélkül érkeztek a fiatalok.

„Egyszerűen mindig történik valami a TF standjánál” – ez a velős s egyben találó megállapítás az egyik érdeklődőtől hangzott el, aki felkereste egyetemünk pultját a január 11. és 13. között megrendezett Educatio nemzetközi oktatási szakkiállításon.

Valóban nem túlzás ezt állítani, hiszen aki kíváncsi volt a TF-re, azt tapasztalhatta, hogy a jövőre századik születésnapját ünneplő Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem igazán kitett magáért: volt röplabda-, kézálló- és szaltóverseny, valamint látványos cheerbemutató.

Hogy csupán ez vonzotta-e a továbbtanulni vágyó fiatalokat a TF standjához, azt nem tudjuk – reméljük, nem csak ez. Az viszont tény, hogy csak úgy záporoztak a kérdések a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) és a Tanulmányi Hivatal (TH) munkatársaihoz, akik reggeltől estig állták a sarat, és lankadatlan lelkesedéssel válaszoltak a sport és a sporttudomány iránt érdeklődők kérdéseire.

A kilátogatók leginkább a TF megújult szak-, kurzus- és programkínlatáról kérdezősködtek, és meglepve tapasztaltuk, hogy különösen jelentős volt az érdeklődés a sportmentáltréner és a humánkineziológia szak iránt.

„Röplabdázom, érdekel az edzői pálya, ezért is jöhet szóba a TF– mondta egy érdeklődő, aki a III. kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnáziumba jár. – Persze még nincs kiforrott ötletem, inkább csak kíváncsiskodom. Annyit már tudok, hogy gyerekkel szeretnék foglalkozni, így került képbe a TF.”

A felvételivel kapcsolatban itt, míg a képzésekről itt olvashatunk többet. Aki kíváncsi Facebook-oldalunkra, kattintson ide, ez pedig az Instagram-, illetve TikTok-oldalunk.     

Jelentkezz a TF-re, és legyél egy győztes csapat tagja!

Fotó: Vidor Gergely

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!