Ebben az évben utoljára ülésezett a Szenátus
2023. december 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Számos fontos napirendi pontot tárgyalt az egyetem legfőbb döntéshozói testülete december 14-én, csütörtökön, az év utolsó szenátusi ülésén a Róma teremben.

Ezúttal is fontos, összesen 13, a TF jövőjét érintő kérdést vitatott meg a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Szenátusa csütörtökön a Róma teremben.

Az egybegyűltek mindenekelőtt elfogadták prof. dr. Géczi Gábor (Gazdaság és Társadalomtudományi Intézet, Sportmenedzsment Tanszék), dr. Szekeres Diana (Gazdaság és Társadalomtudományi Intézet, Sportjogi Tanszék) és dr. Borosán Lívia (Tanárképző Intézet, Pedagógia Tanszék) tanszékvezetői pályázatát.

A továbbiakban elfogadták az egyetem 2024-es költségvetését, módosították a Gazdálkodási, illetve a Beszerzési és Közbeszerzési Szabályzatot, valamint a Szervezeti és Működési Szabályzat 3. részét (Hallgatói Követelményrendszer – Felvételi Szabályzat, Tanulmányi és Vizsgaszabályzat, Térítési és Juttatási Szabályzat), meghozták a 2025-ös felvételi eljárással kapcsolatos intézményi döntéseket.

Az is eldőlt, hogy megalapítják és elindítják az autó-motorsport üzleti és műszaki menedzser mesterképzési szakot, módosul a Nemzetközi sportdiplomácia szakirányú továbbképzési szak (International Sports Diplomacy Postgraduate Specialization Programme) képzési programja, valamint az Iratkezelési Szabályzat. Az ülés végén tájékoztatták a jelenlévőket a 2023/2024-es tanév I. félévi záróvizsga-bizottságainak összetételéről.

 

Címkék: szenátus,ülés
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!