Egyetemi hangadó Velencén
2023. december 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

December 8-án zenés vetélkedőt rendezett a Társadalmi Kapcsolatok Iroda (TKI) a Velencei Rekreációs és Vízitelepen, ahol a közös vacsora után hat csapat versengett az értékes jutalmakért a hangjegyes mécsesekkel és egyéb zenés kellékekkel dekorált lobbyban.

A feladatokhoz az élőzenét egy háromfős balatonszárszói zenekar szolgáltatta, sőt a karaokéhoz szükséges kellékeket is hoztak magukkal, ezzel szóló vagy csoportos éneklésre biztatva a résztvevőket

A vetélkedő tematikája szerint a csapatoknak magyar slágereket kellett felismerniük dallam-, kotta- vagy szövegrészletből, illetve csapattársuk dúdolásából, valamint egy 13+1 kérdésből álló zenei tesztet kellett megoldaniuk. A hangulatot főleg az tette egyre vidámabbá, hogy a felismert dalok előadásáért pluszpontokat szerezhettek a csapatok, amit bátran ki is használtak.

Az est folyamán két Arany Mikrofon-díj is gazdára talált, melyet a közönség által legjobbnak ítélt női-férfi duett (Széles Nóra és Gaál Zsombor, NKI) nyerhetett meg.

A versenyen végül a Pandúr Judittal kiegészülő Műszaki és az Intézményfenntartási Iroda vegyes csapata szerezte meg az első helyezést, de összességében mindenki nyert azzal, hogy jól szórakozott ezen a vidám estén, mely aztán hajnalig tartó táncba torkollott.

A TKI újabb csapatépítő programja nemcsak arra adott lehetőséget, hogy a kollégák fesztelen hangulatban, az év végi feladatok sűrűjéből kicsit kiszakadva egymást is jobban megismerhessék, de a Healthy Campus projekt jegyében a szociális egészséget is támogatta.

Fotó: Mikolovics Zsuzsa

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!