Hangulatos karácsonyi ünnepség a TF-en
2023. december 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Sokan vettek részt december 13-án, szerdán az egyetem dolgozóinak tartott karácsonyi ünnepségen.

Elsőként Nemerkényi Krisztina, a TF műhely vezetője köszöntötte a szép számban megjelenteket. Ezt követően a tanárnő verssel indította a műsort.

Ezt követték a zeneszámok és versek, amelyek Bozi András – zongora és gitár –, Kovács Dániel, Fülöp Veronika, Jancsurák Marcell, Benkő László és Vacic Ádám tolmácsolásában hangzottak el.

A műsor vége felé jöttek a táncok: Fejér Fruzsina a Diótörő című balettből táncolt el egy részletet, majd korábbi hallgatónk Vinczy Zsuzsa és partnere egy szép keringőt adott elő. Hadusfalvy Polett Ella Fitzgerald egyik jazzstílusú karácsonyi dalát énekelte, a műsort pedig Bánki Bernadett és Réka tánca zárta, amely szintén nagy sikert aratott. Elmondhatjuk, hogy a program – mint mindig – szép és változatos volt, amit a közönség lelkes tapssal jutalmazott.

A műsor után prof. dr. Sterbenz Tamás rektor és prof. dr. h. c. Mocsai Lajos kuratóriumi elnök kívánt békés, boldog karácsonyt minden munkatársnak.

A jelenlévőket az Athén teremhez vezető folyosón kis vendégfogadás várta: a dolgozók finom édes és sós sütemények mellett forralt bort is kortyolhattak.

Természetesen az ajándék sem maradt el: a St. Andrea bort tartalmazó csomag, rajta a TF kitűzőjével.

Fotó: Horváth Krisztián

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!