Együttműködési megállapodást írt alá a MOB és a TF
2023. november 29.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Kettőskarrier-programja alkalmából szervezett konferencia keretében együttműködési megállapodást írt alá a MOB és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem.

Felsőoktatási intézmények és az ötkarikás szervezet között létrejövő együttműködési megállapodások ünnepélyes aláírására, valamint a MOB Kettőskarrier-programja népszerűsítése céljából szervezett konferenciára került sor szerdán a Magyar Tudományos Akadémián.

A konferencián a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) képviseletében előadást tartott prof. dr. h.c. Mocsai Lajos mesteredző, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem kuratóriumi elnöke, a MOB tagja, valamint dr. Bartha Csaba, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Edzéselméleti és Módszertani Kutató Központjának igazgatója, a MOB operatív igazgatója.

Ezt követően került sor az együttműködési megállapodások aláírására, így a MOB és a TF közöttire is. Az eseményen egyetemünket dr. Ökrös Csaba általános rektorhelyettes képviselte.

A megállapodás értelmében intézményünk – többek között – számos kedvezményt és segítséget nyújt a Kettőskarrier-programban részt vevő sportolóknak, míg a MOB a TF-re irányítja a programban részt vevő sportolókat, tandíjkötelezettségüket átvállalja, ezenkívül szakmai eseményeire meghívja a TF képviselőit, valamint az olimpiai mozgalommal kapcsolatos témákban vendégelőadót küld a TF-re.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!