Keddi torna és csütörtöki labdás sportfoglalkozás
2023. november 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem nemcsak a hallgatók, de a dolgozók fizikális és mentális állapotára is nagy súlyt fektet.

Az egész napos ülő munka, esetleg az órákon át tartó álldogálás a „katedrán” vagy éppen a különböző gyakorlati mozgásformák bemutatása egészségi szempontból komoly kihívást jelenthet a TF alkalmazottainak.

A Healthy Campus „fizikai aktivitás és sport” pillérének pontjai között szerepel, hogy az egyetem figyelembe veszi közössége – beleértve dolgozóit is – speciális szükségleteit és jellemzőit.

A munkára ráhangolódásként mozogni vágyó kollégákat várja Ilyés Renáta, aki Technogym Wellness Ball-lal végzett preventív, gerincet átmozgató, tartásjavító, nyújtó- és erősítő foglalkozást tart keddenként 7.45-tól 8.30-ig a TF Könyvtárában. A tornára előzetes jelentkezés szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A TF hölgy munkavállalói csütörtökönként a Dr. Koltai Jenő Sportközpont csarnokában vehetnek részt vidám, labdás sportfoglalkozáson. A program a Less4More projekt keretében jött létre, amelynek köszönhetően egy éven keresztül erősödhetnek, fejleszthetik mozgáskoordinációjukat és mentális egészségüket, valamint szépülhetnek a kolléganők a 60 perces foglalkozáson 15.30 és 16.30 között. Előzetes regisztráció nem szükséges, de lehetséges a program két vezetőjénél a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!