Film a nemzetközi Fair Play-díjas önkéntesekről
2023. november 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Elkészült a film a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem önkénteseiről, akik Fair Play-díjat kaptak a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságon betöltött szerepükért.

Mint arról korábban beszámoltunk, nemzetközi Fair Play-díjat kaptak a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság önkéntesei, akiket Fürjes Balázs, az esemény szervezőbizottságának társelnöke és Sebastian Coe, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke terjesztette fel a kitüntetésre odaadó és kitartó munkájuk elismeréseként.

A díjátadón az elismerést Németh Balázs, a világbajnokságot rendező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, dr. Perényi Szilvia, WABudapest23 Önkéntes Program igazgatója és hat szerencsés önkéntes vette át Fürjes Balázstól, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság frissen megválasztott magyar tagjától és a Sunil Sabharwaltól, a Nemzetközi Fair Play Bizottság főtitkárától.

Újabb remek hír, hogy elkészült az önkéntesek munkáját bemutató kisfilm, amelyből többek között azt is megtudhatjátok, hogyan került három világsztár aláírása egy önkéntes pólójára, miért ér többet három perc felett lefutni a 400 métert, mint 44 másodperc alatt, továbbá, hogy mi is valójában az önkéntesség sava-borsa.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!