Méltó csarnokavató
2023. szeptember 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az NB II-es férfi kézilabda B csoportjának 2. fordulójában már az új Dr. Koltai Jenő Sportközpontban fogadta ellenfelét a TFSE. Ujvári Bence tanítványai megsemmisítő csapást mértek a Budakalászi SC-re, de nem csak a fölényes győzelem keltett fantasztikus hangulatot!

A mérkőzés kezdetét jelző sípszó után senki nem gondolta volna, hogy ilyen falba fog ütközni a vendégcsapat. Alig léptünk át a 3. percbe, máris 4–0-ra vezettünk, és ez a különbség egyre csak nőtt, ahogy haladtunk előre az időben. Riválisunk edzője szó szerint toporzékolt mérgében, de nem ő tehetett róla, hogy Bódy Botond mindent, még a legyet is elkapta röptében. Az elképesztő kapusteljesítménynek is hála az első félidőben 19–10-re vezettünk.

Méltó csarnokavató

A folytatásban sem kellett várnunk, máris 10 gólra szakadtunk el ellenfelünktől. A szó szoros értelmében tehetetlenek voltak a védelmünkkel szemben, nekünk pedig majd’ minden támadásunk eredményesen zárult. Külön öröm volt látni, hogy a hajrába fordulva 16-os különbségnél is ugyan azzal a lendülettel mentek végig az akciók, mint a meccs kezdetén. Tovább fokozta a hangulatot, hogy a T-közép szurkolói brigádja elejétől a végéig buzdította a fiúkat, és ehhez a népes közönség is asszisztált. Végül 37–21-re nyertünk!

NB II. B csoport
TFSE–Budakalászi SC 3721 (19–10)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Bódy kapusteljesítményén kívül meg kell még említeni Bohuniczky Bátort és Szabó Mátét, akik 7-7 találatig jutottak, illetve szorosan a nyomukban Molnár Kolost 6-tal. A srácok következő mérkőzésükön a Kistext együttesét fogadják.

Forrás: TFSE
Fotó: Borhi Mihály – TFSE

 

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!