Novemberben újra Sárközy Tamás Sportjogi Konferencia
2023. szeptember 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF), a Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Jogász Egylet a november 15-i héten rendezi meg közös rendezvényét, ezzel emlékezve a Magyar Jogász Egylet egykori elnökére.

Immáron ötödik alkalommal tartják meg a Sárközy Tamás Sportjogi Konferenciát, amelynek – tavalyhoz hasonlóan – ezúttal is a TF Athén terme ad otthont 2023 novemberében.

A konferencia lebonyolításával a szervezők szeretnék kifejezni tiszteletüket a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem tanszékalapító rektori tanácsadója, a Magyar Jogász Egylet elnöke, prof. dr. Sárközy Tamás előtt.

A konferencián a felkért előadók mellett a szervezők a sportjog iránt elkötelezett előadókra is számítanak, akiktől azt remélik, hogy a sportjog egyes szegmenseit reprezentálva előadásaikkal tudományos igényességgel képviselik a szakmai programot.

A szervezők kérik, hogy akik előadóként szeretnének részt venni az eseményen, küldjenek e-mailt és egy 600-800 szavas absztraktot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre 2023. szeptember 30-ig.

A kifejezetten színvonalas konferenciaelőadásoknak a szervezők publikációs lehetőséget biztosítanak a Sportjog című folyóiratban.

A felhívás feltételrendszere a következő oldalon található meg.

Felhívás >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!