Kosárlabda: nagy sikerű továbbképzés a TF aulájában
2023. augusztus 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Háromszáz regisztrált vendég hallgathatta és láthatta az Utánpótlásedző-továbbképzés 2023 előadásait pénteken a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen.

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ, a TFSE, valamint a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem közös szervezésében Utánpótlásedző-továbbképzés 2023 címmel rangos esemény házigazdája volt múlt héten pénteken a TF. A nagy sikerű, egész napos rendezvényre a maximálisan megengedett 300 fő regisztrált. Délelőtt elméleti, délután pedig gyakorlati előadások szerepeltek a programban, utóbbi blokkban a TF aulájában kialakított kosárlabda félpályán tartotta szakmai előadását Boros Zoltán, Nagy Botond és Nagy Benedek. A vendégeket prof. dr. Sterbenz Tamás, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem rektora köszöntötte, aki délelőtt – Sáfár Sándorhoz és Túróczy Gáborhoz hasonlóan – elméleti előadást tartott.

„Valóban jól sikerült a rendezvény, amelyen igyekeztünk kidomborítani egyetemünk sajátosságait – mondta hétfői megkeresésünk alkalmával Sterbenz Tamás. – Igyekeztünk bemutatni a TF-en dolgozó doktoranduszok és oktatók témáit, amire azért fektettünk hangsúlyt, mert a többi edzőképzőhöz képest mi elméletben is foglalkozunk a kosárlabdával. A pénteki program a TF aulájában zajlott, remélhetőleg utoljára, mert jövőre már a nagy csarnokunkban szeretnénk megrendezni méltán népszerű eseményünket.”

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!