Októberben rendezik a VI. Sport és Innováció Konferenciát
2023. augusztus 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2023. október 4. és 6. között rendezik a VI. Sport és Innováció Konferenciát, amelynek fő témája: „Az edzők képzésének innovatív módszerei”.

A konferencia idén is a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (TF), a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) és a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ közös eseménye lesz. Az expóval egybekötött nagyszabású esemény középpontjában az edzők képzésének innovatív módszerei állnak.  

A programsorozat első napját a NEKA-n tartják október 4-én, az október 5-i és 6-i programot pedig a TF-en tekinthetik meg az érdeklődők. Az utolsó napon, a konferencia keretében kerül sor a Sportszakos Hallgatók Sporttalálkozójának megnyitójára is.

Az SHS megnyitójára 2023. október 6-án a konferencia kiállítóterében kerül sor, de a kiállítás már egy nappal korábban, a Sportinno keretein belül megkezdődik. Az idei Sportinno Expo tehát kétnapos lesz és a második napon a kiállítóknak lehetőségük lesz 7 felsőoktatási intézmény sportszakos hallgatóival, oktatóival és vezetőivel találkozni.

A Sport és Innováció Konferencia Szervezőbizottságának tájékoztatása szerint a programbizottság, prof. dr. Sterbenz Tamás rektor vezetésével megkezdte az előadók felkérését a részvételre, akik között több TF-es oktatót és kutatót is találunk. A programról hamarosan pontos részleteket is közlünk.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!