Középfokú szakképesítésre felkészítő szakmai képzéseket hirdet a TF
2023. július 31.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Továbbképző Központja az 2023/24-es tanévre számos sportágban hirdet meg középfokú szakképesítésre felkészítő szakmai képzéseket sportedzői illetve sportoktatói szinten.

Sportágak: atlétika, evezés, golf, jégkorong, judo, kajak-kenu, karate, kerékpár, kick-box, kosárlabda, kungfu, labdarúgás, lovassport, RG, röplabda, snowboard, sportmászás, taekwondo, tenisz, testépítés és fitnesz, triatlon, úszás, vitorlázás, vívás, vízilabda.

Amennyiben érdekli a szervezői munka világa abban az esetben a sportszervező munkatárs szakképesítésre felkészítő szakmai képzésünket tudjuk ajánlani.

Miért éri meg elvégezni középfokú tanfolyamainkat? 

  • Új ismeretek és egy szakképesítés megszerzése rövid idő alatt
  • Munka és tanulmányok mellett végezhető képzések

Ha idén nem sikerült a felvételi, és jövőre ismételten felvételizne egyetemünkre, abban az esetben lehetőség van a felvételi pontszám beszámítására a 2024 őszétől induló Rekreáció és életmód és Sportszervezés szakokra vonatkozóan, amennyiben elvégzi a 2023 őszétől induló szakmai képzéseink valamelyikét. 

  • Ha már szerzett oklevelet vagy szakmai bizonyítványt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem és jogelődjeinél – annak igazolásával – a képzési díjból díjkedvezmény adható, melynek mértéke 20%.
  • Amennyiben a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem aktív egyetemi hallgatója, a képzési díjból díjkedvezmény adható, melynek mértéke 50 %., a diploma mellett egy további szakképesítéssel is rendelkezni fog majd

Részletes információt és a jelentkezési feltételeket a Továbbképző Központ honlapján olvashat: https://tftovabbkepzo.hu/

Várjuk jelentkezését!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!