Jelentkezz a TF osztatlan tanárképzésére!
2023. július 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hamarosan jelentkezhetsz a pótfelvételi eljárás keretében a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem tíz féléves osztatlan tanárképzésére testnevelőtanár- és gyógytestnevelőtanár-szakon.

Gyere és tanulj Közép-Európa legrégebbi testkulturális felsőoktatási intézményében, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen! A TF több szakon is hirdet pótfelvételit, többek között a tíz féléves osztatlan tanárképzésen is, testnevelőtanár- és gyógytestnevelőtanár szakon.

A képzés során a hallgatók a képzést egészét kísérő gyakorlatokon vesznek részt. A sporttudományi képzés mellett elmélyítik tudásukat a sportági oktatásmódszertan, a pedagógia és pszichológia területén is, iskolai egészségfejlesztéssel kapcsolatos ismereteket szereznek, továbbá a gyógytestnevelésben részesülő gyermekek és felnőttek rehabilitációjához szükséges tudásanyagot sajátítanak el.

Fontos információ, hogy a 2022. évi felvételi eljárás során az osztatlan tanárképzésre jelentkezés előfeltételei közül kikerült az emelt szintű érettségi vizsga megtétele testnevelés tárgyból. A képzésre jelentkezőknek gyakorlati vizsgát kell tenniük, amelynek részletes leírása ezen a linken található meg. Az eljárás során a jelentkezőket a gyakorlati vizsgán megszerzett pontok megduplázása alapján rangsoroljuk, a képzésre felvétel során sem tanulmányi pontot, sem pedig hozott pontot nem számítunk, az eljárás során többletpontok megszerzésére sincsen mód.

A felvételi vizsga követelményeit és a pontszámítás módját ezen a linken érhetitek el.

Amennyiben kérdésetek van a képzéssel kapcsolatban, bátran keressétek Takács Istvánné felvételi ügyintézőt a 06 70 902 0187-as telefonszámon!

A pótfelvételire augusztus 10. és 18. között kerül sor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!