Jelentkezz a TF MSc sportteljesítményelemző-képzésére!
2023. július 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hamarosan jelentkezhetsz a pótfelvételi eljárás keretében a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem három féléves MSc sportteljesítményelemző-képzésére.

Gyere és tanulj Közép-Európa legrégebbi testkulturális felsőoktatási intézményében, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen! A TF több szakon is pótfelvételit hirdet, többek között a három féléves MSc sportteljesítményelemző-képzésen, levelező munkarendben.

Jelentkezz MSc sportteljesítmény szakra ha az edző, a testnevelő-edző/ rekreáció és életmód/ a humánkineziológia /a rekreációszervezés és egészségfejlesztés/ a sportszervezés alapképzési szak/ a sport- és rekreáció szervezés alapképzési szak rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakiránya oklevelek valamelyikével rendelkezel, illetve van alap- vagy mesterszakon szerzett diplomád, és korábbi felsőoktatási tanulmányaiból  rendelkezel az alábbi kreditekkel: sport- és egészségtudomány területéről 30 kredit, gazdaság-, társadalom-, szervezés- és vezetéstudományok területéről 20 kredit.

A sportteljesítmény-elemzés a teljesítményt befolyásoló változók megfigyelésének, rögzítésének és értékelésének összesített módszereit foglalja magában a fő teljesítményelemek érvényes és következetes számszerűsítése, a hatékony edzéstervezés megvalósítása érdekében.

A sportteljesítmény-elemzők feladatai: a legmodernebb telemetrikus, mérkőzéselemző, teljesítményértékelő eszközök és szolgáltatások készségszintű kezelése és ismerete, videóelemzés és mozgáselemzés rögzítése, szinkronizálása, digitalizálása a teljesítmények szinten tartása és fokozása érdekében.

A képzés középpontjában a sportági teljesítmény egyéni elemzése áll, az egyén teljesítményét vizsgálja, hogy azt később sportági értékek mentén integrálja a képzésbe abból a célból, hogy az egyéni, illetve a csapatszintű teljesítmény egységesen növekedjen. Emellett fontos a stratégiai-taktikai elemzések értelmezése, a csapatsportok vizsgálata, illetve a sportszervezeti, sportági mélyelemzés, valamint a nemzeti és nemzetközi szintű teljesítmény és versenyképesség elemzése.

A felvételi vizsga követelményeit és a pontszámítás módját ezen a linken érhetitek el.

Amennyiben kérdésetek van a képzéssel kapcsolatban, bátran keressétek Takács Istvánné felvételi ügyintézőt a 06 70 902 0187-as telefonszámon!

A pótfelvételire augusztus 10. és 18. között kerül sor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!