Jelentkezz a TF rövid ciklusú, négy féléves testnevelőtanár-képzésére!
2023. július 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hamarosan jelentkezhetsz a pótfelvételi eljárás keretében a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem négy féléves testnevelőtanár-képzésére.

Gyere és tanulj Közép-Európa legrégebbi testkulturális felsőoktatási intézményében, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen! A TF több szakon is hirdet pótfelvételit, többek között a rövid ciklusú, négy féléves testnevelőtanár-képzésen is, levelező munkarendben.

A TF pótfelvételi eljárást hirdet azoknak, akik BA testnevelőedző-szakon, illetve tanítószakon végeztek. A BA testnevelőedző- és tanító szakon diplomázott hallgatók négy félév alatt szerezhetnek középiskolai testnevelő tanári diplomát.

A négy féléves testnevelőtanár-szak bemeneti előfeltétele: testnevelő-edzői és/vagy tanítói oklevél.

A szakon végzett testnevelő tanárok a testkulturális képzés mellett pedagógusként a gyermekek személyiségének fejlesztésében is aktívan részt vesznek, ezt pedagógiai-pszichológiai tanulmányaik készítik elő. Képzésük alatt elsajátított oktatásmódszertani ismereteikkel különböző sportágakat is oktathatnak.

A felvételi vizsga követelményeit és a pontszámítás módját ezen a linken érhetitek el.

Amennyiben kérdésetek van a képzéssel kapcsolatban, bátran keressétek Takács Istvánné felvételi ügyintézőt a 06 70 902 0187-as telefonszámon!

A pótfelvételire augusztus 10. és 18. között kerül sor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!