Jelentkezz a TF MSc szakedzőképzésére!
2023. július 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ha érdekel a kézilabda, a labdarúgás vagy a kosárlabda, és nem áll távol tőled, hogy edző legyél, jelentkezz a TF mesteredzőképzésére!

Gyere és tanulj Közép-Európa legrégebbi testkulturális felsőoktatási intézményében, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen!

Intézményünk több szakon is hirdet pótfelvételit, többek között az MSc szakedzőképzésen kézilabda, labdarúgás és kosárlabda sportágakban, levelező munkarendben.

Gyere hozzánk MSc szakedző képzésre, ha  edző alapképzési szak,  testnevelő- edző alapképzési szak oklevelek valamelyikével rendelkezel, illetve van alap- vagy mesterszakon szerzett diplomád, valamint korábbi felsőoktatási tanulmányaiból rendelkezel az alábbi kreditekkel:  sporttudomány területéről 10 kredit, egészségtudomány területéről 10 kredit, neveléstudomány és pszichológia területéről 10 kredit, társadalomtudományok területéről 10 kredit, szervezés- és vezetéstudományok területéről 10 kredit.

Mi az, amit a szakról tudnod kell?

  • A mesterképzésben végzett szakedzők a legmagasabb szintű gyakorlati és elméleti tudással rendelkeznek az edzői tevékenység ellátásához szükséges sporttudományi, egészségtudományi, neveléstudományi, szociálpszichológiai, gazdasági és vezetéselméleti ismeretekről.
  • Elsajátítják a teljesítménynövelés és -fejlesztés az élsport által megkövetelt legmagasabb szintű ismereteit, illetve sportáguk technikai és taktikai elemeit, sportágspecifikus stratégia tanításának és alkalmazásának módszereit. Kiválóan ismerik a tehetséggondozás elméleteit és gyakorlati megvalósíthatóságának módjait, a tehetségmenedzsment alkalmazási formáit, továbbá részletes tudással bírnak a sportolók hosszú távú fejlesztési elveiről, módszereiről.
  • Meghirdetett sportágak: kézilabda, kosárlabda, labdarúgás
  • A felvételi vizsga követelményeit és a pontszámítás módját itt érheted el.

Ammennyiben kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, keresse Takács Istvánnét a 06 70 902 0187-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A pótfelvételire augusztus 10. és 18. között kerül sor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!