Jelentkezz a TF BA edző szakjaira!
2023. július 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Várjuk azok jelentkezését, akik női torna, ritmikus gimnasztika, kajak-kenu, röplabda, evezés vagy jégkorongedzők szeretnének lenni, és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen kívánják megszerezni alapfokú diplomájukat.

Gyere és tanulj Közép-Európa legrégebbi testkulturális felsőoktatási intézményében, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen!

A TF több szakon is pótfelvételit hirdet, többek között BA női torna és ritmikus gimnasztika, kajak-kenu, röplabda, jégkorongedző, illetve evezés szakon, levelező munkarendben.

Az ezeken a szakokon végzett szakemberek az általuk választott sportágban olyan magas szintű edzői ismereteket sajátítanak el, amelyek alkalmassá teszik őket a különböző utánpótlás-korosztályok és felnőttsportolók szakmai képzésére, fejlesztésére, versenyeztetésére.

Ezenkívül magas szinten ismerik sportáguk technikai, taktikai elemeit, azok oktatásának és alkalmazásának módszereit, valamint a legújabb nemzetközi trendeket. Részletesen ismerik az emberi test anatómiáját, a szervezet működését és a különböző helyzetekben mutatott reakcióit, valamint a sportolók hosszú távú fejlesztésének elveit, módszereit. Átfogó pedagógiai, pszichológiai, szociológiai tudásuk birtokában képesek az egyén fizikai felkészítése mellett a mentális fejlesztésére is.

Meghirdetett sportágak: női torna, ritmikus gimnasztika, jégkorong, evezés

A felvételi vizsga követelményeit és a pontszámítás módját az alábbi linken érhetik el.

Ammennyiben kérdése van a képzéssel kapcsolatban, keresse Lénárt Juditot a 06 70 902-0187-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A pótfelvételire augusztus 10. és 18. között kerül sor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!