A sport egészség legyen!
2023. június 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Mi, a TF Sportmedicina Központ, hiszünk benne, hogy csapatmunkában, a szakmák szoros együttműködésével érhető el a leghatékonyabb eredmény! A sportoló fizikai állapotának felmérése nemcsak a sérülésveszély megállapítása miatt fontos, hanem azért is, mert így információt kaphatunk az aktuális edzettségi állapotunkról.

Ez elengedhetetlen a megfelelő edzésmunka és az optimális terhelés beállításához.

A TF Sportmedicina Központ a komplex állapotfelmérő csomagját azért alkotta meg, hogy az eredmények tükrében mindenkinek személyre szabott terheléses, prevenciós és/vagy rehabilitációs programot alakíthassunk ki.

Regisztrációjával az alább részletezett - 150 000 forint értékű - komplex állapotfelmérő mérési csomag ajándéksorsolásán vehet részt!

A sport egészség legyen! (árak)

Célunk, hogy a tünetmentes sportolók – hobbi és élsportolók egyaránt – a helyes és fokozatos terhelési ütem beállításával elkerüljék a sérüléseket! A sérüléssel bajlódók, pedig olyan személyre szabott professzionális sportrehabilitációs programot kaphassanak, melynek segítségével minél előbb újra edzésbe állhassanak, és eredményes munkát végezhessenek fájdalom és újabb sérülés veszélye nélkül!

Hiszen a lényeg, hogy a sport egészség legyen!

További információkért keresse fel honlapunkat!

Töltse ki az alábbi űrlapot a nyereményjátékban való részvételhez, de előtte olvassa el a játékszabályzatot, valamint az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót!

Jelentkezési határidő: 2023. június 16., éjfél.

(a regisztrációs időszak lezárult)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!