Edzéssel is segített kutatni a Molekuláris Edzésélettani Kutató Központ
2023. május 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Molekuláris Edzésélettani Kutató Központ szervezésében hat hónapon át tartó edzési programon vett részt a TF két munkatársa a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem kampuszán.

Olyan 55 és 65 év közötti egészséges érdeklődők részére hirdették meg a programot, akik sportolói múlt híján is elszántságot éreztek magukban ahhoz, hogy fél éven át heti háromszor járjanak edzésre felügyelt körülmények között.

Az ingyenes, személyre szabott edzésprogram lehetőségével élve Tóth Éva Karolina, a Sportvizsgaközpont munkatársa, illetve dr. Farkas Judit, a Minőségbiztosítási és Akkreditációs Iroda munkatársa kitartóan végigcsinálta a tréningeket, támogatva ezzel a kutatást, továbbá egészségügyi szűrési vizsgálati csomagot kapott a program elején, illetve a végén, ami segít az egészséges életvitel megtervezésében.

A program a hegyvidéki önkormányzat kezdeményezése volt, ezzel is elősegítve, hogy még szorosabbá fűzze a kapcsolatot a helyi lakosok és a TF között.  

Az egyetem vállalkozó szellemű tagjai örömmel használták ki a program adta lehetőséget, és a jövőben is szívesen állnak rendelkezésre hasonló eseménynél.

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!