Gera Zoltán és Bunkoczi László is megörökítette kézlenyomatát a TF-en
2023. április 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Két neves magyar sportolótól, a 97-szeres válogatott labdarúgó, Eb-résztvevő Gera Zoltántól és a többszörös Dakar-rali résztvevő Bunkoczi Lászlótól is kézlenyomatot vettünk a Magyar Sportcsillagok Falára.

Mint arra sokan emlékeznek, egy évvel ezelőtt, 2022. május 6-án avattuk fel a 2015-ös tűzvészben megsemmisült Magyar Sportcsillagok Falát. Az Athén terem folyosóján található relikvia új formájában több mint 80 magyar sporthíresség kéznyomatát őrzi, miközben a megsemmisült ereklyéknek is emléket állít.

Örömmel jelentjük, hogy május 3-án, szerdán újabb kézlenyomatokkal bővül a fal: Gera Zoltán labdarúgóéval, Bunkoczi László és Szalay Balázs raliversenyzőjével, Gyulay Zsolt kétszeres olimpiai bajnok kajakozóéval és Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok vívóéval.

Ennek kapcsán járt április 21-én, pénteken az I. Aktív életmód-konferencia helyszínén, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó és Bunkoczi László raliversenyző, akinek kézlenyomatát az Athén terem melletti folyosón örökítették meg.

E két neves sportoló kézlenyomatát azért kellett most formába önteni, mert más irányú elfoglaltságuk miatt nem tudnak itt lenni a május 3-i eseményen. A lenyomatok – a többi, fent említett hírességekével együtt – a későbbiekben kerülnek fel a falra.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!