Filmvetítés a TF-en
2023. április 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Április 12-én újra filmklub volt a TF-en. A Kultúrmorzsák programsorozat keretében immár második alkalommal került sor kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött filmvetítésre.

Február 23-án Somossy Barbara két kisjátékfilmje, a „Sose lesz vége”, valamint a „Szóló” szerepelt újjáalakuló filmklub az első vetítésén. Az eseményt személyesen megtisztelte a tehetséges fiatal rendezőnő is, akivel Vizkeleti László beszélgetett, illetve természetesen a jelenlévők is feltehették kérdéseiket, amelyekre Somossy Barbara kulisszatitkokat is elárulva válaszolt.

Április 12-én a „Puskás – Egy legenda életre kel”, a Puskás Ferenc 70. születésnapja alkalmából forgatott kétrészes dokumentumfilm volt műsoron. A családias hangulatú vetítésen részt vett a film rendezője, Dobor Dezső, továbbá a film producere, TF-es kollégánk, Gojdár László is. Mind a „félidőben”, mind pedig a „lefújást követően” egy-egy kerekasztal-beszélgetés zajlott, amelyen a szervezők, valamint a nézők is bátran kérdezhettek. Az alkotók itt is minden kíváncsiságot és igényt kielégítően igyekeztek válaszolni, ezáltal egy közvetlen, remek eszmecsere alakult ki.

Bízunk benne, hogy a hagyományteremtő szándékkal tartott vetítések a jövőben, mind a kollégák, mind pedig a hallgatók között nagyobb érdeklődést váltanak ki, és egyre többen találkozhatunk a következő filmklubon.

Filmvetítés a TF en

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!