Újabb lépés a Healthy Campus felé: középpontban az egészségünk
2023. április 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Egészségnapokat szervez a Társadalmi Kapcsolatok Iroda április 20-án és 21-én az egyetem aulájában. A kétnapos esemény során minden TF-dolgozónak lehetősége nyílik arra, hogy szűrővizsgálaton és állapotfelmérésen vegyen részt több mint tíz állomáson.

Április 20-án, csütörtökön 13.00 és 17.00 óra között az egyetem aulájában, míg április 21-én, pénteken az Athén nagyelőadóban zajló I. Aktív életmód konferenciával párhuzamosan, 9.00 és 13.00 óra között kaphatunk szakszerű visszajelzést egészségi állapotukról, fittségükről.

Többek között EKG-ra, vércukorszintmérésre, arteriográfra (artériás életkorbecslés), testösszetétel-mérésre is jelentkezhetünk, de lesz dietetikai tanácsadás, illetve gyógytorna- és fizioterápia-állomás is, többféle méréssel. Mindehhez dr. Lacza Zsombor tudományos és innovációs rektorhelyettes és csapata, valamint a Sport-táplálkozástudományi Központ kollegái nyújtanak segítséget, a szervezési feladatokhoz pedig a Kommunikációs és Rendezvényszervezési Osztály ad támogatást.

A dolgozóknak ingyenes gyümölcs- és salátakínálattal, valamint ásványvízzel kedveskedünk, a szűréseken, méréseken részt vevők között pedig értékes és egészséges nyereményeket sorsolunk ki. A pénteki napon a szervezők a környékbeli lakosság számára is lehetővé teszik a részvételt.

A részletes programról a jövő hét folyamán e-mailben küldünk további információt.

Az egészségesebb egyetemmé válás infrastrukturális feltételrendszeréről a dolgozói kérdőívben mondhattunk véleményt. Most visszajelzést kaphatunk arról, hogy jelenleg milyen állapotban vannak a TF dolgozói. Tegyünk együtt azért, hogy a TF is Healthy Campus legyen!

Várunk mindenkit szeretettel!

Újabb lépés a Healthy Campus felé: középpontban az egészségünk

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!