Elindult a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam tavaszi kurzusa
2023. április 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Április 3-án elindult a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Nemzetközi Edzőképző Tanfolyamának tavaszi kurzusa (NET 2023), amelyen 15 külföldi hallgató vesz részt.

A következő tíz hétben a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem lesz az „otthona” annak a 15 kiválasztott nemzetközi hallgatónak, akik 50 ország – többek között Bahrain, Jordánia, Maldív-szigetek, Argentína, Brazília, Kazahsztán, Omán, Uganda, Kenya, Szváziföld vagy éppen Sri Lanka – nemzeti olimpiai bizottságának ajánlásával érkeztek egyetemünkre.

Elindult a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam tavaszi kurzusa

A nemrég csitult világjárvány és az utóbbi időben drasztikusan emelkedő árak ellenére a program immáron több mint 30 éve működik sikeresen az Olympic Solidarity támogatásával. A képzés során a TF oktatói, nemzetközileg is elismert tanárai és sportági vezetői mutatják meg az edzői szakma elméleti és gyakorlati oldalát a hallgatóknak, akik a NET-képzés után országuk sportvezetőivé, sportigazgatóivá válhatnak.

Emellett színes programokat, történelmi városnézést és akár folklórvacsorát is szervezünk a hallgatóknak, hogy otthon érezhessék magukat nálunk, és jó hírünket vigyék a világban. Sok sikert kívánunk nekik!

Elindult a Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam tavaszi kurzusa 2

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!