A TF is segíti a törökországi földrengés károsultjait
2023. március 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Március 3-án egyetemünk több mint 100 munkatársa szórakozott együtt a Társadalmi Kapcsolatok Iroda (TKI) által szervezett „Újra együtt!” tavaszváró retróbulin a velencei Vízisport és Rekreációs Központban. A tombolasorsolásból befolyó pénzösszeggel a TF is támogatta a török nagykövetség által indított adománygyűjtést, mellyel a februári földrengés károsultjainak veszteségeit szeretnék enyhíteni. 

A fergeteges hangulatú estén a tánc egészen hajnali kettő óráig tartott, közben pedig ajándékcsomagokkal díjazták a házisütemény-verseny győzteseit, valamint a legjobb férfi és női retrófigurát, illetve retró-párt. A kollégák vidám fotókat is készíthettek a polaroid képeket nyomtató fotósarokban, megörökítve a party emlékezetes pillanatait.

A program részeként rendezett tombolasorsolásból befolyó pénzösszeget karitatív célra ajánlották fel a résztvevők, így a TF is segítette a török nagykövetség által indított adománygyűjtést, mellyel a februári földrengés károsultjainak veszteségein szeretnének enyhíteni. A Testnevelési Egyetemért Alapítvány további támogatásával a TKI munkatársai összesen 55 darab meleg takarót vásároltak és juttattak el a török nagykövetségre.

A segítségért dr. Nas Kamil egészségügyi menedzser őszinte köszönetét fejezte ki dr. Gál Andreának, a Társadalmi Kapcsolatok Iroda vezetőjének és egyben biztosította arról, hogy ő és honfitársai mindig hálásak lesznek az Egyetem dolgozóinak együttérzéséért.

A TF is segíti a törökországi földrengés károsultjait 2

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!