Étrend-kiegészítők a laboratórium szemével (podcast)
2023. február 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozatának ebben az adásában a manapság rendkívül elterjedt étrend-kiegészítőkről esik szó.

A TF januárban indult podcastsorozatában az egyetem hallgatóit és fiatalokat érintő sportos témákat boncolgatnak elismert oktatóink, valamint intézményünkhöz közeli neves sportszakemberek. Ma a sportoláshoz használt étrend-kiegészítőkről hallhattok egy rendkívül érdekes és felettébb hasznos előadást.

Pontosan mi minősül étrend-kiegészítőnek? Miért fontosak, mikor érdemes szednünk őket? Mire kell figyelnünk, milyen kockázatokat rejt használatuk? Hogyan „vigyáz ránk” a laboratórium, miképp szűri ki a tiltott szereket? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaptok, ha meghallgatjátok dr. Szilágyi-Utczás Margita, a TF Sport-táplálkozástudományi Központja vezetőjének előadását.

Már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, mégis túlteng benned a tudásvágy? Kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 24-ig TF-es oktatókkal és prominens szakemberekkel készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!