Healthy Campus a TF-en (podcast)
2023. február 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozatának 11. adásában a TF-en zajló Healthy Campus programról lesz szó. Dr. Gál Andrea, a TF Társadalomtudományi Tanszék vezetőjének beszélgetőpartnere dr. Farkas Judit, a TF neveléstudományi és szakpolitikai kutatója, illetve Nagy Máté, a TFSE ügyvezető helyettese.

A TF januárban indult podcastsorozatában az egyetem hallgatóit és fiatalokat érintő sportos témákat boncolgatnak elismert oktatóink, valamint intézményünkhöz közeli neves sportszakemberek. A soron következő adás középpontjában az egyetemi hallgatókat érintő Healthy Campus program áll.

A Healthy Campus a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség, vagyis a FISU javasolta programhoz már több mint 100 felsőoktatási intézmény csatlakozott világszerte. Elsődleges célja, hogy javítsa az egyetemi hallgatók jóllétét és egészségi állapotát. A TF szándéka, hogy megalakulásának 100. évfordulójára, 2025-re elérje a legjobb, azaz az aranyminősítést. Ha kíváncsi vagy, mit szeretne tenni ezért az egyetem és sportegyesülete, a TFSE, és hogy te mit tehetsz ezért, hallgasd meg a podcastot!

Már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, mégis túlteng benned a tudásvágy? Kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal és prominens szakemberekkel készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!