Eddz együtt amerikai tengerészgyalogosokkal!
2023. február 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Február 22-én amerikai tengerészgyalogosok érkeznek a TF-re, hogy alaposan átmozgassák az intézmény hallgatóit, oktatóit és munkatársait. Gyere és vegyél részt az év egyik leghúzósabb megmérettetésén!

Kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött nagy intenzitású köredzésen vehetnek részt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem hallgatói, oktatói és munkatársai február 22-én, szerdán 14.00 órakor az egyetem aulájában. Feltéve, ha tartani tudják az iramot a világ egyik legkeményebb hadseregének katonáival, akik kiadós tréningre hívnak minden érdeklődőt.

A csaknem egyórás edzést kerekasztal-beszélgetés előzi meg, amelynek során az érdeklődők többek között a fizikai terhelhetőség fenntartásáról és a nagyobb terhelésre készülésről kérdezhetik a US Marines jelenlévő tagjait.

Több okot is fel tudunk sorolni, ami miatt érdemes ellátogatnod az eseményre. Egyrészt ez az első alkalom, hogy amerikai tengerészgyalogosok magyar egyetemre látogatnak azzal a céllal, hogy edzést vezényeljenek hallgatóknak és oktatóknak. Másrészt, ha van jó edzéstipped vagy gyakorlatod, bátran megmutathatod vendégeinknek, akik szívesen tanulnak tőled.

Hozz magaddal egy edzőszőnyeget, és kezdd az új félévet egy kiadós köredzéssel!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!