Lénárt Ágota sportpszichológus tanácsai egyetemi hallgatóknak (podcast)
2023. február 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozatának mostani adásában egy TF-es hallgató kérdezi dr. habil. Lénárt Ágotát, az egyetem Pszichológia és Sportpszichológia Tanszékének vezetőjét arról, hogyan hasznosíthatjuk a sportpszichológia módszereit a tanulásban és a sportban.

A TF két hete indított adássorozatában az egyetem hallgatóit és fiatalokat érintő sportos témákról beszélnek elismert oktatóink, valamint intézményünkhöz közeli neves sportszakemberek.

Előfordult már veled, hogy túlizgultál egy versenyt vagy egy vizsgát, és emiatt nem sikerült úgy teljesítened, ahogyan szerettél volna? Volt már olyan, hogy teljesen leblokkoltál, tompa voltál, és semmit sem tudtál ellene tenni? Gyakran tapasztalod, hogy a szorongás felülkerekedik rajtad? Amennyiben igen, mindenképpen hallgasd meg az egyetem oktatója, dr. habil. Lénárt Ágota sportpszichológus tanácsait! A remek szakember – aki már számos hazai élsportolót segített sikerhez – olyan könnyen, néhány hónap alatt elsajátítható hétköznapi módszereket tár elénk, mint amilyen a relaxáció vagy a mentáltréning. Vedd fel a harcot a stresszel és a szorongással, és meglátod, nemcsak a tanulásban, hanem a sportban is eredményesebb leszel.

Már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, mégis túlteng benned a tudásvágy? Kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal és prominens szakemberekkel készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!