2022 tornászszemmel – Kalmár Zsuzsa értékelése (podcast)
2023. február 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozatának soron következő adásában a 2022-es junior és felnőtt torna Európa-bajnokságot, valamint az olimpiai kvalifikációs világbajnokságot értékeljük.

A TF január végén indított adássorozatában az egyetem hallgatóit és fiatalokat érintő sportos témákról beszélnek elismert oktatóink, valamint intézményünkhöz közeli neves sportszakemberek.

A kilencedik adásban dr. Kalmár Zsuzsa nemzetközi pontozóbíró, a Torna, RG, Tánc és Aerobik Tanszék vezetője – aki csaknem negyven éve meghatározó szereplője, szakértője a hazai tornasportnak – értékeli a magyar szempontból kifejezetten sikeres 2022-es világ- és Európa-bajnokságot. Természetesen kitekint az idei világversenyekre, továbbá a 2024-es párizsi olimpiára, és elárulja a különböző tornászelemek megszületésének, illetve a pontozás kulisszatitkait.

Már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, mégis túlteng benned a tudásvágy? Kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal és prominens szakemberekkel készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

Utolsó módosítás: 2023. február 3. 14:51
nyomtatás
2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!