Mocsai Lajossal folytatódik a TF podcastsorozata
2023. január 25.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem január 23-án indult podcastsorozatának következő adásában prof. dr. h. c. Mocsai Lajos kuratóriumi elnök beszél arról, melyek a sikeres vezetői modell ismérvei.

 TF podcast 23 01 25 Mocsai Lajos

Január 23-tól egészen február 19-ig szinte minden napra jut egy-egy TF-podcast, amelyben az egyetem diákjait és a fiatalokat érintő sportos témákban nyilatkoznak elismert TF-es oktatók, továbbá az intézményhez közeli szakemberek.

A sorozat második részében az egyetem kuratóriumi elnökével, prof. dr. h. c. Mocsai Lajossal készült podcastot hallgathatjátok meg. Az adás középpontjában a sportcsúcsteljesítmény eléréséhez elengedhetetlen vezetői, vezetőedzői modell ismérvei állnak, amelyekről saját méréseire és tapasztalatára támaszkodva beszél Mocsai Lajos. Az elhangzottak nemcsak a sport, hanem az élet bármely területén vezető beosztásban dolgozók számára is hasznosak lehetnek.

Ha már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, de nem szeretnél ismeretszerzés nélkül maradni, kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

A következő podcastban prof. dr. Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya, az Úszás és Vízi Sportok Tanszékének oktatója ismerteti a 2021-ben indult Úszó Nemzet Program jelenét és jövőjét.  

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!