Indul a TF podcastsorozata
2023. január 23.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Január 23-án indul, és csaknem egy hónapon át tart a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozata, amelyben az intézmény neves oktatói szólalnak meg.

TF podcast - Sterbenz Tamás

Mától egészen február 19-ig szinte majdnem minden napra jut egy-egy adás, amelyben az egyetem diákjait és a fiatalokat érintő sportos témákban beszélnek elismert TF-es oktatók, továbbá az intézményhez közeli szakemberek.

Lesz szó az Úszó Nemzet Programról, a tavalyi női kézilabda Európa-bajnokságról, a Monspart Sarolta Akítv Életmód Stratégiáról, a lovassport legérdekesebb kérdéseiről, a sporttudomány tehetséggondozásban betöltött szerepéről vagy éppen a sportirányítás aktuális kérdéseiről – csak hogy említsünk néhányat a számos érdekfeszítő téma közül.

Mindenekelőtt azonban hallgassátok meg a prof. dr. Sterbenz Tamás rektorral készült felevezető műsort, amelyben diákoknak ajánl néhány, a „holtidényben” kifejezetten hasznos időtöltési lehetőséget.

Ha már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, de nem szeretnél ismeretszerzés nélkül maradni, kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal készített podcastokat teszünk közzé.

A műsorokat több felületen, így a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

A következő adásban prof. dr. h. c. Mocsai Lajos, az egyetemet működtető kuratórium elnöke szólal meg.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podacstokat!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!